• خانه
  • شرایط تحصیل در آمریکا

شرایط تحصیل در آمریکا

شرایط تحصیل در دانشگاه های آمریکا برای ایرانیان علاقمند به تحصیل در یک سیستم آموزشی استاندارد بین المللی با کیفیت بسیار عالیست، امکان تحصیل در دانشگاه های ممتاز دنیا، دوره های منطبق با بازار کار آمریکا و دنیا، اخذ بورسیه و کمک هزینه های تحصیلی، دوره های کارآموزی، امکان کار پس از فارغ التحصیلی و جذب در بازار کار آمریکا از جمله شرایط ایده آل تحصیل در آمریکاست برای تحصیل در آمریکا شما نیازمند ارائه مدارک و شرایط مورد نیاز از طرف دانشگاه هستید. بر اساس آمار یونسکو، آمریکا با بیش از 740.000 دانشجو در سال مقصد اول دانشجویان بین المللی است.

 برای تحصیل در آمریکا سوابق تحصیلی متقاضی برای اساس کشور محل تحصیل بررسی می گردد و در صورتیکه متقاضی ایرانی از کشوری به جز ایران فارغ التحصیل گردیده باشد مدارک تحصیلی بر اساس سیستم ارزیابی کشور محل تحصیل و صادر کننده مدارک بررسی می گردد.

دانشجوی بین المللی در سال اول تحصیل، فقط مجاز به کار بصورت پاره وقت در داخل دانشگاه می باشند و در سال دوم می توانند در خارج از دانشگاه از طریق کارآموزی، CPT یا OPT کار کنند.

دانشجویان می توانند در زمان اقدام برای ویزا و یا پس از ورود به آمریکا برای خانواده خود شامل همسر و فرزندان زیر 21 سال درخواست ویزا همراه دهند البته سخت گیری زیادی برای ویزا همراه همیشه وجود دارد همچنین قابل ذکر است همسر دانشجو با ویزای همراه F2 اجاز کار و تحصیل ندارد.

برای ورود به آمریکا می بایست آمادگی خود را به حداکثر برسانید تا بتوانید بیشترین بهروری را در زمان تحصیل در آمریکا بدست آورید.

به شما توصیه می کنیم حداقل از 2 سال قبل برای تهیه مدارک و شرایط مورد نیاز اقدام نمائید تا زمان کافی برای بررسی، تحقیق، اقدام و همچنین فرصت کافی برای بدست آورن نمرات مورد نیاز داشته باشید و نیز بتوانید از کمک هزینه های تحصیلی در آمریکا استفاده نمائید

در اولین قدم برای ورود به دانشگاه های آمریکا نیازمند اخذ پذیرش تحصیلی هستید. شرایط عمومی تحصیل در آمریکا و اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های آمریکا به شرح زیر است:

شرایط تحصیل در آمریکا در مقطع لیسانس:

متقاضیان ایرانی تحصیل در آمریکا در مقطع لیسانس می بایست دارای مدرک دیپلم 12 ساله (دیپلم + پیش دانشگاهی) باشند هزینه تحصیل در آمریکا در مقطع کارشناسی یا لیسانس بر اساس رشته و دانشگاه و شهر متفاوت می باشد ولی بطور کلی مبلغی بین 8 تا 35 هزار دلار در سال می باشد که با توجه به رتبه، رشته و اعتبار دانشگاه متغیر می باشد. ارائه مدرک زبان نیز برای متقاضیان ایرانی جهت اخذ پذیرش مستقیم دوره آکادمیک الزامی است. دوره لیسانس در آمریکا 4 سال بطول می انجامد و یک دانشجوی بین المللی تمام وقت در سیستم آموزشی آمریکا می بایست حداقل 12 واحد (کردیت) برای هر ترم انتخاب نمایند.

مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش تحصیلی آمریکا مقطع لیسانس

- دیپلم و پیش دانشگاهی با حداقل معدل 14

  • - مدرک زبان استاندارد بین المللی شامل تافل و آیلتس (نمره زبان مورد نیاز دانشگاه معمولا حداقل تافل با نمره 73 و یا آیلتس 6 می باشد که بر اساس رتبه دانشگاه این سطح افزایش می یابد. (برای آمریکا آزمون تافل مناسب تر است).

- SAT, برخی از دانشگاه های آمریکا برای ارزیابی بیشتر و دقیق تر از بین متقاضیان نیازمند ارائه مدرک SAT هستند این آزمون بعنوان یک تست استعداد سنجی سطح معلومات متقاضی شامل، ریاضیات، انشا و مهارت خواندن مشخص می نماید. این آزمون بیشتر برای اخذ بورسیه و کمک هزینه های تحصیلی از دانشگاه های آمریکا مورد نیاز است.

- تمکن مالی، متقاضی می بایست توانایی مالی پرداخت هزینه های تحصیلی و زندگی در آمریکا را طی مدت تحصیل داشته باشد اگرچه امکان کار نیز برای دانشجویان در حین تحصیل فراهم است. شهریه دانشگاه های آمریکا بر اساس رشته متفاوت است برای آگاهی بیشتر به بخش هزینه تحصیل در آمریکا مراجعه کنید.

شرایط تحصیل در آمریکا در مقطع فوق لیسانس:

دوره فوق لیسانس در آمریکا 2 ساله است متقاضیان اخذ پذیرش تحصیلی آمریکا در مقطع فوق لیسانس می بایست دارای حداقل یک لیسانس 4 ساله از یکی دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم ایران باشند مدارک معادل از موسسات و سازمان ها در ایران قابل قبول نمی باشد همچنین در صورت داشتن معدل و سوابق تحصیلی ممتاز امکان اخذ پذیرش مستقیم برای فوق لیسانس از دیپلم وجود دارد.

مدرک زبان نیز به همراه یکی از مدارک GMAT یا GRE بر اساس رشته، مورد نیاز است داشتن سوابق تحقیقاتی و علمی از جمله مقاله و های بین المللی تاثیر زیادی در اخذ پذیرش دانشجو دارد همچنین در صورتیکه متقاضی بورسیه تحصیلی از آمریکا هستید معمولا داشتن مقاله بین المللی با ضریب تاثیر مناسب بر اساس رشته الزامی است.

مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش تحصیلی آمریکا مقطع فوق لیسانس

 

- مدرک لیسانس با حداقل معدل 14

  • - مدرک زبان استاندارد بین المللی شامل تافل و آیلتس نمره زبان مورد نیاز دانشگاه معمولا حداقل تافل با نمره 79 و یا آیلتس 6.5 می باشد که بر اساس رتبه دانشگاه این سطح افزایش می یابد. (برای آمریکا آزمون تافل مناسب تر است).
  • - GRE/GMAT، علاوه بر مدرک زبان انگلیسی در بسیاری از رشته ها و دانشگاه ها مدرک GRE یا GMAT از شرایط اصلی پذیرش میدانند. نمره مورد نیاز معمولا بر اساس رشته متفاوت می باشد. مدرک GMAT برای رشته های تجارت و بازرگانی و برای سایر رشته ها معمولا GRE مورد نیاز است البته بعضی از دانشگاه این مدارک را به شرط داشتن معدل بالا و سابقه کار حذف می کنند.
  • توصیه نامه
  • - انگیزه نامه (Statement of Purpose)
  • تمکن مالی، متقاضی می بایست توانایی مالی پرداخت هزینه های تحصیلی و زندگی در آمریکا را طی مدت تحصیل داشته باشد اگرچه امکان کار نیز برای دانشجویان در حین تحصیل فراهم است. شهریه دانشگاه های آمریکا بر اساس رشته متفاوت است برای آگاهی بیشتر به بخش هزینه تحصیل در آمریکا مراجعه کنید.
  • - رزومه به زبان انگلیسی

شرایط تحصیل در آمریکا در مقطع دکترا:

دوره دکتری در آمریکا معمولا بین 4 تا 6 سال بطول می انجامد اما ممکن است بر اساس سوابق و شرایط تحصیلی دانشجو و یا به صلاح دید استاد و مشاور این مدت طولانی تر شود. اخذ پذیرش دکتری با فوق لیسانس غیر مرتبط معمولا یکی از اصلی ترین علت های طولانی تر شدن مقطع دکترا می باشد.

متقاضیان اخذ پذیرش تحصیلی آمریکا در مقطع دکتری می بایست دارای حداقل یک لیسانس 4 ساله و فوق لیسانس 2 ساله از یکی دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم ایران باشند مدارک معادل از موسسات و سازمان قابل ارائه نمی باشد. در صورت داشتن سوابق تحصیلی ممتاز در مقطع لیسانس نیز، امکان اخذ پذیرش تحصیلی مستقیم از لیسانس به دکتری را فراهم می باشد که معمولا در این صورت به دانشجو بورسیه نیز تعلق می گیرد..

مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش تحصیلی آمریکا مقطع دکتری

-  لیسانس و فوق لیسانس ریز نمرات با حداقل معدل 14

  • - مدرک زبان استاندارد شامل تاقل و یا آیلتس، نمره زبان مورد نیاز دانشگاه ها معمولا حداقل تافل با نمره 90 و یا آیلتس 7 می باشد که بر اساس رتبه دانشگاه این سطح افزایش می یابد. (برای آمریکا آزمون تافل مناسب تر است).
  • - GRE/GMAT، علاوه بر مدرک زبان انگلیسی در بسیاری از رشته ها و دانشگاه ها مدرک GRE یا GMAT از شرایط الزامی پذیرش می باشد. نمره مورد نیاز معمولا بر اساس رشته متفاوت می باشد.
  • توصیه نامه تحصیلی
  • - انگیزه نامه (Statement of Purpose)
  • - مقاله های پژوهشی چاپ شده در ژودتال های بین المللی با صریب تاثیر بالا، تاثیر بسیار زیادی در جذب شما و دریافت کمک هزینه های تحصیلی دارد.
  • تمکن مالی، متقاضی می بایست توانایی مالی پرداخت هزینه های تحصیل و زندگی در آمریکا را طی مدت تحصیل داشته باشد اگرچه امکان کار نیز برای دانشجویان در حین تحصیل فراهم است. شهریه دانشگاه های آمریکا بر اساس رشته متفاوت است برای آگاهی بیشتر به بخش هزینه تحصیل در آمریکا مراجعه کنید.
  • - رزومه انگليسي
  • - پروپوزال یا طرح تحقیقی
برخی از دانشگاه نیازمند ارزیابی دروس گذرانده شده شما، توسط موسسات بین المللی مانند WES می باشد.
برای آگاهی از مدارک مورد نیاز اخذ پذیرش تحصیلی آمریکا به این لینک مراجعه نمائید.