سوالات رایج تحصیل در آمریکا

در این بخش بیشتر پاسخ سوالات خود را پیدا خواهید کرد. اگر هنوز هم سوالی دارید، از تماس با ما دریغ نکنید.

دسته بندی سوالات

سوالات عمومی

آیا تحصیل در آمریکا رایگان است؟

تحصیل در آمریکا رایگان نیست ولی امکان اخذ بورسیه و کمک هزینه های تحصیلی برای دانشجویان بین المللی وجود دارد. که دارای شرایط خاصی است جهت اطلاعات بیشتر بخش شرایط اخذ بورسیه تحصیلی آمریکا مطالعه نمائید.

هزینه تحصیل در آمریکا چقدر می باشد؟

هزینه تحصیل در آمریکا بر اساس مقطع، رشته و دانشگاه متفاوت می باشد برای دریافت اطلاعات کامل تر، به بخش هزینه تحصیل در آمریکا مراجعه نمائید.

شروع سال تحصیلی در آمریکا چه زمانی است؟

سال تحصیلی در آمریکا اواخر ماه آگوست (مرداد- شهریور) آغاز می شود و در ماه می (اردیبهشت- خرداد) پایان می یابد. اگر پذیرش تحصیلی شما برای نیمسال دوم باشد کلاس های آن ژانویه(دی- بهمن) یا فوریه (بهمن- اسفند) شروع می شود.

آیا محدودیت سنی برای تحصیل در آمریکا وجود دارد؟

محدودیت سنی برای تحصیل در آمریکا وجود ندارد اما بعضی از دانشگاه محدودیت سنی در پذیرش مقطع لیسانس دارند، همچنین سن فاکتور مهمی در اخذ ویزای تحصیلی آمریکا می باشد. بطور معمول اخذ پذیرش تحصیلی آمریکا برای مقاطع لیسانس 17 تا 23 سال، فوق لیسانس 21 تا 33 و دکتری از 24 تا 38 سال امکان پذیر است البته استثنا به دلیل شرایط ایده ال دانشجو همیشه وجود دارد همچنین در صورت داشتن گپ تحصیلی داشتن سابقه کار مرتبط الزامی است. دانشگاه های آمریکا سیاست خود بر اساس منافع و اهداف  داخلی خود تعیین می کنند و از سیاست عمومی خاصی پیروی نمی کنند. دانشگاه های ممتاز آمریکا معمولا حداقل سن مذکور بدون گپ تحصیلی را در نظر دارند.

سوالات پذیرش تحصیلی

مدارک مورد نیاز اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های آمریکا چیست؟

بطور کلی، شرایط و مدارک مورد نیاز اخذ پذیرش تحصیلی آمریکا، برای اساس مقطع، رشته تحصیلی و دانشگاه متفاوت است اخذ پذیرش تحصیلی در هر مقطع، پیشنیاز مشخصی از لحاظ مدارک و سطح نمرات دارد بعنوان مثال، پذیرش مقطع لیسانس نیازمند دیپلم 12 ساله (دیپلم به همراه پیش دانشگاهی) می باشد همچنین نمرات مورد نیاز در هر مقطع و رشته مانند معدل و مدارک زبان رابطه مستقیمی با رتبه و سیاست داخلی اخذ دانشجو هر دانشگاه دارد که بطور مشخص توسط دانشگاه تعیین می گردد.
جهت آگاهی بیشتر بخش مدارک مورد نیاز اخذ پذیرش تحصیلی از آمریکا را که  مدارک و شرایط کلی اخذ پذیرش بر اساس مقطع تحصیلی در آن توضیح داده شد است را مطالعه نمائید.

حداقل و حداکثر سن برای دریافت پذیرش تحصیلی چگونه است؟

شرایط سنی جهت اخذ پذیرش تحصیلی آمریکا بر اساس مقطع و دانشگاه متفاوت است بعنوان مثال حداکثر سن برای متقاضیان اخذ پذیرش تحصیلی در مقطع لیسانس در دانشگاه ممتاز آمریکا معمولا 18 می باشد بدین معنی که هیچگونه گپ تحصیلی قابل قبول نمی باشد.

بطور کلی برای حداکثر سن جهت اخذ پذیرش تحصیلی آمریکا از دانشگاه آمریکا بجز دانشگاه های ممتاز، در مقطع لیسانس 24 سال، مقطع فوق لیسانس 28 و در مقطع دکتری معمولا 33 سال می باشد. البته توجه داشته باشید در صورت وجود گپ تحصیلی متقاضی می بایست با ارائه اشتغال به کار یا فعالیت های علمی مدت گپ را جبران نمائید. همچنین بدلیل وجود امکان تعامل بیشتر با اساتید در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری، امکان در نظر نگرفتن شرایط سنی متقاضی به دلیل سوابق، فعالیت ها و نمرات ممتاز وجود دارد.

آیا اخذ پذیرش تحصیلی آمریکا نیاز به پرداخت دپازیت دارد؟

دانشگاه های آمریکا معمولا جهت صدور پذیرش اولیه جهت انجام مراحل ویزا نیازی به پرداخت دپازیت ندارند البته در صورت  تمایل دانشجو به جهت تاثیر در شرایط پرونده امکان پذیر است.

آیا جهت اخذ پذیرش تحصیلی از آمریکا نیاز به ارائه مدرک زبان می باشد؟

 ارائه مدرک زبان انگلیسی نظیر تافل و یا آیلتس برای تمامی متقاضیان کشورهای غیر انگلیسی زبان معمولا الزامیست در مقطع لیسانس امکان اخذ پذیرش تحصیلی آمریکا از بعضی از دانشگاه های آمریکا بصورت پذیرش مشروط وجود دارد بدین صورت که متقاضی می بایست در ابتدا در دوره زبان شرکت نماید و پس از بدست آوردن سطح مورد نیاز می تواند وارد دوره آکادمیک شود در سایر مقاطع امکان اخذ پذیرش مشروط یا بدون مدرک زبان معمولا دشوار است. البته توجه داشته باشید معمولا افرادی که هیچگونه آشنایی با زبان ندارند حتی در صورت اخذ پذیرش، شانس کمی برای دریافت ویزا داشته و معمولا این افراد رد ویزا می شوند لذا توصیه می کنیم حداقل با سطح زبان متوسط (ایلتس 5.5 و یا تاقل 59) نسبت به اخذ پذیرش تحصیلی آمریکا بصورت مشروط و درخواست ویزای تحصیلی آمریکا اقدام کنید.

سوالات ویزا

شرایط ویزای تحصیلی آمریکا (F1) چیست؟

شرایط عمومی اخذ ویزا تحصیلی آمریکا بطور کلی به صورت زیر می باشد

 البته توجه داشته باشید که معمولا شرایطی مانند سن متقاضی، سوابق تحصیلی و گاهی مقطع و رشته نیز در شرایط ویزا تاثر گذار است و نیاز به ارائه اطلاعات و مدارک بیشتری دارد.

شرایط ویزای همراه (F2) چیست؟

ویزای همراه آمریکا یک ویزای غیرمهاجرتی است که اجازه می دهد همسر و فرزندان (مجرد، زیر 21 سال) دارندگان ویزای دانشجویی آمریکا به آمریکا وارد و تا زمان اعتبار ویزای و اقامت دارنده ویزای دانشجویی در آمریکا اقامت داشته باشند. البته به این نکته توجه داشته باشید که ویزای همراه اجازه هیچگونه تحصیل یا کار به همسر فرد دانشجو را نمی دهد ولی فرزندان می توانند تا سطح K12 شامل دبستان، راهنمایی و دبیرستان به عنوان دانشجوی تمام وقت تحصیل کنند که البته نیازمند پرداخت شهریه می باشد. همچنین در صورتیکه پس از ورود به آمریکا سن فرزندان از 21 سال بگذرد برای ماندن در امریکا می بایست برای یک ویزای غیرمهاجرتی نظیر ویزای دانشحویی اقدام کنند.

امکان سنجی

جهت امکان سنجی و دریافت مشاوره تحصیلی دقیق، اطلاعات وضعیت تحصیلی خود را از طریق فرم امکان سنجی برای ما ارسال کنید سپس مشاورین ما با بررسی دقیق شرایط شما مناسب ترین راه را به شما معرفی خواهند نمود.

با ما در تماس باشید.

تهران

شنبه تا 5 شنبه از ساعت 10 الی 17 به وقت تهران

اصفهان

شنبه تا 5 شنبه از ساعت 10 الی 17 به وقت تهران

شیکاگو، آمریکا

دوشنبه تا 5 شنبه از ساعت 18 الی 3 بامداد به وقت تهران